culinati

הנאות בריאות בצלחת - מתכונים וחוויות - בלוג האוכל של נתי מורל

דפים

  • דף הבית
  • Freestyle Dinner
  • ארוחת חברים
  • לאן ללכת
  • איך לעשות מה
  • סיפורים, חוויות ורעיונות
  • אורחים כותבים
  • צור קשר

אורחים כותבים

אז מה היה לנו שם?

מקלות הכוסמין של אלון
 
פסיונים בדורסט
שלח באימיילBlogThis!‏שיתוף ב-Xשתף אל פייסבוק‏שתף ל-Pinterest
דף הבית
הירשם ל- תגובות (Atom)

Translate

הכנסו גם ל:

  • כתבה בטיים אאוט על המקום
  • Culinati's Youtube

ארוחת חברים

אולי תרצו לקרוא גם:

  • קציצות קטוגניות / פליאו בתנור
    ושוב אנחנו בעניין הקציצות. אמנם יש פה כבר כמה מתכוני קציצות נטולי פחמימות, מה חדש? הקציצות האלה נימוחות במיוחד ואפויות בתנור. בניגוד להרבה ד...
  • בשר מפורק / פולד ביף
    כמה טעים זה פולד ביף... בקר משובח, מבושל עד לפירוק לשערות, מלא טעמים עמוקים. ומה עושים עם זה? אז ככה, רק כמה אפשרויות פרום דה טופ ...
  • עוף נושר מהעצם בתנור עם ירקות
    כן, כן. הפשוט, ה“רגיל” – הופך פה לטעים יותר, ואפילו מאד… בוקר שבת חורפית, אפור וקר בחוץ, חמים ונעים בפנים. בייחוד עם המוסיקה
  • עישון בסיר
    אוכל מעושן זה טעים. יש לי מעשנת גדולה של וובר במרפסת, ומידי פעם אני קונה כמות יפה של קילוגרמים ומכינה נתחים אלה ואחרים – אסאדו, שייטל, אנטר...
  • סטייק בצלייה הפוכה Reverse Sear
      השיטה המומלצת לסטייקים מעל 4 ס"מ עובי. הסטייק בתמונות הוא סינטה קדמית על העצם בעובי של 7 ס"מ ומשקל של 1.3 ק"ג. עודד פריאל...
  • עוגת גבינה בסקית "שרופה"
    ושוב אנחנו בסיפור שאני לא אוהבת מתוק. אבל מה לעשות, אני עורכת ארוחות, ואנשים רוצים משהו מתוק בסוף.  אני נוטה יותר לכיוון מתוקים הכוללים ...
  • טבולה קינואה
    חיטה לא טוב לך, אמרה הגר. זה מנפח וכבד. וחיטה מלאה? לא. שום חיטה. טבולה מותר לי? לא מה פתאום! בורגול זה חיטה.  וקינואה? כן, קינואה זה טו...
  • דג ממולא / גפילטע פיש של סבתא חנה (ובונוס חזרת)
    כילדה אהבתי לאכול באופן מאוד משונה וסלקטיבי. בקר, למשל, שהיום לא עובר יום בלי שאנגוס בו בצורה זו או אחרת, לא סבלתי. אולי כי מה שהכרתי היה ...
  • רוטב ברביקיו תוצרת בית
    רציתי לעשות פולד פורק אמריקאי עם רוטב ברביקיו. בכל מתכון שראיתי, שמים קטשופ, סוכר ושאר מרעין בישין, מה שמחמיץ לחלוטין את הפואנטה מבחינתי...
  • קונפי עגבניות - ממרח עגבניות ושום
      נא לשים לב - אחרי פעם אחת מתמכרים! ממרח / רוטב פשוט ומופלא. מחזיק המון זמן במקרר, ותמיד טוב שיהיה…

מה חדש? לחצו לייק ותמיד תדעו

חפש בבלוג זה

אואזיס אווז אוכל אשכנזי אילת אלכוהול ארגנטינאי ארוחת שחיתות בישול ארוך בצל בקר בריאות בשר טחון גאדג'טים גבינה גבינת שמנת גפילטע דג דג ממולא דלמוניקו דרום אמריקאי המבורגר התרווד הורוד וידאו וידה לוקה חגים חזה אווז מעושן חזרת חיתוך טבעוני טונה טופו טיפ טיפים טירמיסו יואב ירושלים כוסמין לאכול בחוץ לאן ללכת ללא גלוטן מאפה מוס מועדון הקצינים מחניודה ממרח מסעדה מסעדת שף מצות מקום של בשר מרגריטה מרק מתכון ניו יורק סדנא סו-ויד סטייק סינטה סכינים סלט סלמון מעושן סלסה עדשים עוגה עוף עוף מעושן עזורה עישון עשבי תיבול פויקה פופ-אפ פטריות פליאו פסח פסטו צחי בוקששתר צמחוני קונפי קטוגני קיטו קינואה קל קלימרה קמח מצות קניידלך קפה קרם קרפיון רוטב רוטב ברביקיו רוטב עגבניות רזה רימה אולברה שוקולד שרימפס keto paleo Raw Food reverse sear Road Trip sousvide

רשימת הבלוגים שלי

  • ‫פשוט מבשל פשוט‬
    בריאות מזוקקת
    לפני 3 שבועות
  • Anton Chili
    קציצות דגים של בית
    לפני 4 שנים
נתי מורל ©. מופעל על ידי Blogger.