culinati

הנאות בריאות בצלחת - מתכונים וחוויות - בלוג האוכל של נתי מורל

דפים

  • דף הבית
  • Freestyle Dinner
  • ארוחת חברים
  • לאן ללכת
  • איך לעשות מה
  • סיפורים, חוויות ורעיונות
  • אורחים כותבים
  • צור קשר

לאן ללכת

מסעדות ומקומות

אריאל, תעשה לי שקיות הפתעה! (פויקה)

התרווד הורוד - פופ-אפ

אואזיס - נווה מדבר

על מיוחסים, קצינים וכל השאר

קלימרה - נמל יפו

Casa Mono - New York

תאוות בשרים בנווה צדק


שלח באימיילBlogThis!‏שיתוף ב-Xשתף אל פייסבוק‏שתף ל-Pinterest
דף הבית
הירשם ל- תגובות (Atom)

Translate

הכנסו גם ל:

  • כתבה בטיים אאוט על המקום
  • Culinati's Youtube

ארוחת חברים

אולי תרצו לקרוא גם:

  • בשר מפורק / פולד ביף
    כמה טעים זה פולד ביף... בקר משובח, מבושל עד לפירוק לשערות, מלא טעמים עמוקים. ומה עושים עם זה? אז ככה, רק כמה אפשרויות פרום דה טופ ...
  • דג ממולא / גפילטע פיש של סבתא חנה (ובונוס חזרת)
    כילדה אהבתי לאכול באופן מאוד משונה וסלקטיבי. בקר, למשל, שהיום לא עובר יום בלי שאנגוס בו בצורה זו או אחרת, לא סבלתי. אולי כי מה שהכרתי היה ...
  • קציצות קטוגניות / פליאו בתנור
    ושוב אנחנו בעניין הקציצות. אמנם יש פה כבר כמה מתכוני קציצות נטולי פחמימות, מה חדש? הקציצות האלה נימוחות במיוחד ואפויות בתנור. בניגוד להרבה ד...
  • עוף נושר מהעצם בתנור עם ירקות
    כן, כן. הפשוט, ה“רגיל” – הופך פה לטעים יותר, ואפילו מאד… בוקר שבת חורפית, אפור וקר בחוץ, חמים ונעים בפנים. בייחוד עם המוסיקה
  • סטייק בצלייה הפוכה Reverse Sear
      השיטה המומלצת לסטייקים מעל 4 ס"מ עובי. הסטייק בתמונות הוא סינטה קדמית על העצם בעובי של 7 ס"מ ומשקל של 1.3 ק"ג. עודד פריאל...
  • עישון בסיר
    אוכל מעושן זה טעים. יש לי מעשנת גדולה של וובר במרפסת, ומידי פעם אני קונה כמות יפה של קילוגרמים ומכינה נתחים אלה ואחרים – אסאדו, שייטל, אנטר...
  • וריאציה על ביף בורגיניון
    או כמו שאומרים בתוכניות תחרויות הבישול בטלוויזיה – “קבל השראה מהמנה”. אז היה לי  בשר לבישול ארוך, ורציתי תבשיל שאינו מכובס, ושניתן לאכול א...
  • ביקורת מסעדות: Casa Mono NYC
    עוד ביולי היתה לי תחושה רעה לגבי החגים. החלטתי לא לנסות להשפיע מבפנים, זה כנראה לא עובד משו. דפ כבר פה ממקודם, אז רכשתי כרטיס טיסה לכל החודש...
  • צ’ימיצ’ורי - מתכון וידאו
    התוספת הדרום אמריקאית הידועה לבשר. אני משתמשת בה להרבה דברים נוספים – על ירקות, דגים, עוף, תגבור לרוטב סלט ירוק וסתם על לחם קלוי. אחרי ה...
  • התרווד הורוד – זו לא רק ארוחה, זו חוויה
    יום אחד, ליתר דיוק ערב, ענת ואני יושבות (שוב) על הבר בזנזיבר. “מה נעשה עם היומולדת שלך?” היא שואלת. “תבחרי כל מקום שמתחשק לך, שלא היית, ש...

מה חדש? לחצו לייק ותמיד תדעו

חפש בבלוג זה

אואזיס אווז אוכל אשכנזי אילת אלכוהול ארגנטינאי ארוחת שחיתות בישול ארוך בצל בקר בריאות בשר טחון גאדג'טים גבינה גבינת שמנת גפילטע דג דג ממולא דלמוניקו דרום אמריקאי המבורגר התרווד הורוד וידאו וידה לוקה חגים חזה אווז מעושן חזרת חיתוך טבעוני טונה טופו טיפ טיפים טירמיסו יואב ירושלים כוסמין לאכול בחוץ לאן ללכת ללא גלוטן מאפה מוס מועדון הקצינים מחניודה ממרח מסעדה מסעדת שף מצות מקום של בשר מרגריטה מרק מתכון ניו יורק סדנא סו-ויד סטייק סינטה סכינים סלט סלמון מעושן סלסה עדשים עוגה עוף עוף מעושן עזורה עישון עשבי תיבול פויקה פופ-אפ פטריות פליאו פסח פסטו צחי בוקששתר צמחוני קונפי קטוגני קיטו קינואה קל קלימרה קמח מצות קניידלך קפה קרם קרפיון רוטב רוטב ברביקיו רוטב עגבניות רזה רימה אולברה שוקולד שרימפס keto paleo Raw Food reverse sear Road Trip sousvide

רשימת הבלוגים שלי

  • ‫פשוט מבשל פשוט‬
    בריאות מזוקקת
    לפני חודש
  • Anton Chili
    קציצות דגים של בית
    לפני 4 שנים
נתי מורל ©. מופעל על ידי Blogger.