culinati

הנאות בריאות בצלחת - מתכונים וחוויות - בלוג האוכל של נתי מורל

דפים

  • דף הבית
  • Freestyle Dinner
  • ארוחת חברים
  • לאן ללכת
  • איך לעשות מה
  • סיפורים, חוויות ורעיונות
  • אורחים כותבים
  • צור קשר

צור קשר



nati@culinati.co.il
שלח באימיילBlogThis!‏שתף אל Twitterשתף אל פייסבוק‏שתף ל-Pinterest
דף הבית
הירשם ל- רשומות (Atom)

Translate

הכנסו גם ל:

  • כתבה בטיים אאוט על המקום
  • Culinati's Youtube

ארוחת חברים

אולי תרצו לקרוא גם:

  • קונפי עגבניות - ממרח עגבניות ושום
      נא לשים לב - אחרי פעם אחת מתמכרים! ממרח / רוטב פשוט ומופלא. מחזיק המון זמן במקרר, ותמיד טוב שיהיה…
  • מרגריטה ושרימפס. מתכון מנצח לארוחה זוגית (ולא רק שרימפס)
    הכל התחיל מהמרגריטה. לא הווריאציות שמגישים לנו פה בהתחנפות ל”טעם הישראלי”. מרגריטה. מתגלגלת בגרון, נקיה, חמוצה חריפה, חד משמעית ועם כמה קו...
  • וריאציה על ביף בורגיניון
    או כמו שאומרים בתוכניות תחרויות הבישול בטלוויזיה – “קבל השראה מהמנה”. אז היה לי  בשר לבישול ארוך, ורציתי תבשיל שאינו מכובס, ושניתן לאכול א...
  • צ’ימיצ’ורי - מתכון וידאו
    התוספת הדרום אמריקאית הידועה לבשר. אני משתמשת בה להרבה דברים נוספים – על ירקות, דגים, עוף, תגבור לרוטב סלט ירוק וסתם על לחם קלוי. אחרי ה...
  • מתכון למטבוחה ביתית
    מתכון למטבוחה מחומרי גלם טריים בלבד. חומרים (בערך ליטר של רוטב): 5 עגבניות בשלות 2 פלפלים אדומים 1 פלפל ירוק חריף 1 ראש שום כף שמן ז...
  • מקלות הכוסמין של אלון
    בכל פעם שאלון ורחלה מגיעים לארוחה, אני יודעת שאזכה למאפה משובח. מאז שהפסקתי לאכול חיטה – ההפתעות רק משתבחות. בפעם האחרונה הגיע זר של מקלות ...
  • קציצות קטוגניות / פליאו בתנור
    ושוב אנחנו בעניין הקציצות. אמנם יש פה כבר כמה מתכוני קציצות נטולי פחמימות, מה חדש? הקציצות האלה נימוחות במיוחד ואפויות בתנור. בניגוד להרבה ד...
  • בשר מפורק / פולד ביף
    כמה טעים זה פולד ביף... בקר משובח, מבושל עד לפירוק לשערות, מלא טעמים עמוקים. ומה עושים עם זה? אז ככה, רק כמה אפשרויות פרום דה טופ ...
  • עישון בסיר
    אוכל מעושן זה טעים. יש לי מעשנת גדולה של וובר במרפסת, ומידי פעם אני קונה כמות יפה של קילוגרמים ומכינה נתחים אלה ואחרים – אסאדו, שייטל, אנטר...
  • רוטב ברביקיו תוצרת בית
    רציתי לעשות פולד פורק אמריקאי עם רוטב ברביקיו. בכל מתכון שראיתי, שמים קטשופ, סוכר ושאר מרעין בישין, מה שמחמיץ לחלוטין את הפואנטה מבחינתי...

מה חדש? לחצו לייק ותמיד תדעו

חפש בבלוג זה

אואזיס אווז אוכל אשכנזי אילת אלכוהול ארגנטינאי ארוחת שחיתות בישול ארוך בצל בקר בריאות בשר טחון גאדג'טים גבינה גבינת שמנת גפילטע דג דג ממולא דלמוניקו דרום אמריקאי המבורגר התרווד הורוד וידאו וידה לוקה חגים חזה אווז מעושן חזרת חיתוך טבעוני טונה טופו טיפ טיפים טירמיסו יואב ירושלים כוסמין לאכול בחוץ לאן ללכת ללא גלוטן מאפה מוס מועדון הקצינים מחניודה ממרח מסעדה מסעדת שף מצות מקום של בשר מרגריטה מרק מתכון ניו יורק סדנא סו-ויד סטייק סינטה סכינים סלט סלמון מעושן סלסה עדשים עוגה עוף עוף מעושן עזורה עישון עשבי תיבול פויקה פופ-אפ פטריות פליאו פסח פסטו צחי בוקששתר צמחוני קונפי קטוגני קיטו קינואה קל קלימרה קמח מצות קניידלך קפה קרם קרפיון רוטב רוטב ברביקיו רוטב עגבניות רזה רימה אולברה שוקולד שרימפס keto paleo Raw Food reverse sear Road Trip sousvide

רשימת הבלוגים שלי

  • Anton Chili
    קציצות דגים של בית
    לפני 9 חודשים
  • ‫פשוט מבשל פשוט‬
    הפתרון האביבי לקורונה
    2 years ago
נתי מורל ©. מופעל על ידי Blogger.