culinati

הנאות בריאות בצלחת - מתכונים וחוויות - בלוג האוכל של נתי מורל

דפים

  • דף הבית
  • Freestyle Dinner
  • ארוחת חברים
  • לאן ללכת
  • איך לעשות מה
  • סיפורים, חוויות ורעיונות
  • אורחים כותבים
  • צור קשר

צור קשר



nati@culinati.co.il
שלח באימיילBlogThis!‏שיתוף ב-Xשתף אל פייסבוק‏שתף ל-Pinterest
דף הבית
הירשם ל- רשומות (Atom)

Translate

הכנסו גם ל:

  • כתבה בטיים אאוט על המקום
  • Culinati's Youtube

ארוחת חברים

אולי תרצו לקרוא גם:

  • קניידלך קניידלך
    לא חייבים רק בפסח. כשזה עשוי טוב, זה ממכר עם כל רוטב. הרבה שנים אני אוכלת קניידלך בפסח וראש השנה, והמכנה המשותף להם הוא שאחרי קירור הם ה...
  • קציצות קטוגניות / פליאו בתנור
    ושוב אנחנו בעניין הקציצות. אמנם יש פה כבר כמה מתכוני קציצות נטולי פחמימות, מה חדש? הקציצות האלה נימוחות במיוחד ואפויות בתנור. בניגוד להרבה ד...
  • בשר מפורק / פולד ביף
    כמה טעים זה פולד ביף... בקר משובח, מבושל עד לפירוק לשערות, מלא טעמים עמוקים. ומה עושים עם זה? אז ככה, רק כמה אפשרויות פרום דה טופ ...
  • סטייק בצלייה הפוכה Reverse Sear
      השיטה המומלצת לסטייקים מעל 4 ס"מ עובי. הסטייק בתמונות הוא סינטה קדמית על העצם בעובי של 7 ס"מ ומשקל של 1.3 ק"ג. עודד פריאל...
  • דג ממולא / גפילטע פיש של סבתא חנה (ובונוס חזרת)
    כילדה אהבתי לאכול באופן מאוד משונה וסלקטיבי. בקר, למשל, שהיום לא עובר יום בלי שאנגוס בו בצורה זו או אחרת, לא סבלתי. אולי כי מה שהכרתי היה ...
  • ביקורת מסעדות: Casa Mono NYC
    עוד ביולי היתה לי תחושה רעה לגבי החגים. החלטתי לא לנסות להשפיע מבפנים, זה כנראה לא עובד משו. דפ כבר פה ממקודם, אז רכשתי כרטיס טיסה לכל החודש...
  • קונפי כרישה ממכר
    כבר שנים אני מכינה את הדבר הזה, שחוץ מניקוי וחיתוך הכרישה אין פה בכלל עבודה ויש בו 3 רכיבים: כרישה, מעט שום ושמן זית. אה, גם קצת מלח. וכבר...
  • מקלות הכוסמין של אלון
    בכל פעם שאלון ורחלה מגיעים לארוחה, אני יודעת שאזכה למאפה משובח. מאז שהפסקתי לאכול חיטה – ההפתעות רק משתבחות. בפעם האחרונה הגיע זר של מקלות ...
  • עישון בסיר
    אוכל מעושן זה טעים. יש לי מעשנת גדולה של וובר במרפסת, ומידי פעם אני קונה כמות יפה של קילוגרמים ומכינה נתחים אלה ואחרים – אסאדו, שייטל, אנטר...
  • רוטב ברביקיו תוצרת בית
    רציתי לעשות פולד פורק אמריקאי עם רוטב ברביקיו. בכל מתכון שראיתי, שמים קטשופ, סוכר ושאר מרעין בישין, מה שמחמיץ לחלוטין את הפואנטה מבחינתי...

מה חדש? לחצו לייק ותמיד תדעו

חפש בבלוג זה

אואזיס אווז אוכל אשכנזי אילת אלכוהול ארגנטינאי ארוחת שחיתות בישול ארוך בצל בקר בריאות בשר טחון גאדג'טים גבינה גבינת שמנת גפילטע דג דג ממולא דלמוניקו דרום אמריקאי המבורגר התרווד הורוד וידאו וידה לוקה חגים חזה אווז מעושן חזרת חיתוך טבעוני טונה טופו טיפ טיפים טירמיסו יואב ירושלים כוסמין לאכול בחוץ לאן ללכת ללא גלוטן מאפה מוס מועדון הקצינים מחניודה ממרח מסעדה מסעדת שף מצות מקום של בשר מרגריטה מרק מתכון ניו יורק סדנא סו-ויד סטייק סינטה סכינים סלט סלמון מעושן סלסה עדשים עוגה עוף עוף מעושן עזורה עישון עשבי תיבול פויקה פופ-אפ פטריות פליאו פסח פסטו צחי בוקששתר צמחוני קונפי קטוגני קיטו קינואה קל קלימרה קמח מצות קניידלך קפה קרם קרפיון רוטב רוטב ברביקיו רוטב עגבניות רזה רימה אולברה שוקולד שרימפס keto paleo Raw Food reverse sear Road Trip sousvide

רשימת הבלוגים שלי

  • Anton Chili
    קציצות דגים של בית
    לפני 3 שנים
  • ‫פשוט מבשל פשוט‬
    ניצנים בהסוואה או שיעור ביחסי ציבור לירקות
    לפני 6 שנים
נתי מורל ©. מופעל על ידי Blogger.