רוטב ברביקיו תוצרת בית

רציתי לעשות פולד פורק אמריקאי עם רוטב ברביקיו. בכל מתכון שראיתי, שמים קטשופ, סוכר ושאר מרעין בישין, מה שמחמיץ לחלוטין את הפואנטה מבחינתי...
אז עשיתי חקירות ובדיקות ונסיונות, והעליתי בחכתי את התמהיל הבא.

הערות: 
אם משתמשים בעגבניות מקופסה - מומלץ מאד רק ללא תוספים כלשהם - למשל Mutti.
כמות השום והצ'ילי/פפריקה חריפה - לפי הטעם האישי.

מוקפא שטוח בשקית פריזר אטומה




2  כוסות רסק רסק עגבניות שרופות בתנור  אפשר גם עגבניות קלופות מרוסקות (או מעוכות) של mutti 
1  כוס מים
1/2  כוס חומץ תפוחים
1  בצל, קצוץ דק-דק-דק
3-6  שיני שום, כתושות 
1  כפית פלפל צ'ילי טחון/גרוס טרי!
1  כפית פפריקה
1  כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מעושנת (קופסת מתכת מרובעת ואדומה, להשיג בשווקים, תוצרת ספרד(
1 כף רוטב וורצ'סטר (הדבר היחיד המוכן מראש)
מלח

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. מדי פעם מערבבים.
טוחנים עם מקל בלנדר לתערובת חלקה. שומרים לילה במקרר

אני מכינה כמות כפולה ומרובעת, שמה בשקיות זיפלוק, משטחת אותן ולפריזר.

x

אין תגובות:

פרסום תגובה