יום ראשון, 22 בינואר 2012

אז מה היה לנו שם?

עם המצרכים הנכונים (מה שיש במקרר), בידיים הנכונות ועם החברה הנאותה, גם ארוחת ערב פשוטה הופכת למשתה.
005
010והרי המרכיבים השונים לא בסדר הנכון.

הגג של נטשה.

קינואה עם עלי בייבי, צנוניות, לימון וצ’ילי. שייטל משובח צרוב על מחבת ברזל עם בלסמי. יין בישול אדום. לא, לא לבישול. לשתייה תוך כדי הבישול, הכנה ועריכה.

008007סלט עגבניות, פלפלים, פטרוזיליה, קוסברה, צנונית, פלפל ירוק חריף (זה, כאמור, מה שמצאנו במקרר), שמן זית, בלסמי, פלפל שחור גרוס ומלח ים אטלנטי (נשמע טוב, מלח ים אטלנטי… מלח.) ומין בצל ירוק ענק שלהוותי הייתי חותך לסלט אלולא הסבירה נטשה שמדובר בכרישה שיש לבשלה. ובכן, כרישה במחבת ברזל (כן, עוד פעם) לוהטת עם פלפל ירוק חריף, לימון, בצל, שום ויין לבן שהוספג טיפין טיפין בתערובת הלוהטת.
004 (2)
001 (2)

עשרים ושלוש דקות ובקבוק יין בישול אדום אחרי, והרי סעודת רוזנים כדת וכיו”ב.


(נכתב ע"י עמוס)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה