נא לשים לב - אחרי פעם אחת מתמכרים!
ממרח / רוטב פשוט ומופלא. מחזיק המון זמן במקרר, ותמיד טוב שיהיה…

4 ראשי שום קלופים
כחצי קילו עגבניות שרי ליקופן(קשות)
שמן זית משובח (בערך מחצית הגובה של העגבניות והשום בסיר)
מעט מלח
סיר קטןשמים הכל בסיר.מחממים את השמן על אש בינונית - שיגיע רק לבעבוע קל, ומורידים לאש הכי קטנה לשעה ללא רתיחה.

הרוטב נשמר במקרר להרבה הרבה זמן. בכל מקרה, הוא נגמר הרבה לפני שמתקלקל...
לשימוש כממרח, מעשיר רטבים ועוד.
*הכמויות הן המלצה בלבד - אפשר לשחק איך שרוצים.
4 ראשי שום קלופים
כחצי קילו עגבניות שרי ליקופן(קשות)
שמן זית משובח (בערך מחצית הגובה של העגבניות והשום בסיר)
מעט מלח
סיר קטןשמים הכל בסיר.מחממים את השמן על אש בינונית - שיגיע רק לבעבוע קל, ומורידים לאש הכי קטנה לשעה ללא רתיחה.
אחרי כחצי שעה זה נראה כך:
את היתרה טוחנים לתערובת חלקה והומוגנית
הרוטב נשמר במקרר להרבה הרבה זמן. בכל מקרה, הוא נגמר הרבה לפני שמתקלקל...
לשימוש כממרח, מעשיר רטבים ועוד.
*הכמויות הן המלצה בלבד - אפשר לשחק איך שרוצים.
hey... do you keep the lead on or off while its cooking?
השבמחקבעקרון כן, עם פתח קטן, הכי חשוב לשמור בעבוע מאד עדין שלפני רתיחה. אש מאד מאד קטנה.
מחקנתי,
השבמחקתודה על המתכון ממליץ במיוחד על עגבניית "יובל"
https://www.facebook.com/yuval.lycopene
אלעד
מושחת מושחת מושחת, לא היה צורך לשטוף את הסיר, נוגב ביסודיות עם פיתה....הלכה הדיאטה
השבמחקכבר שנים שאני מכור למתכון הזה רק בצורה משופרת :עגבניות שרי עם שמן זית ,מלח,פלפל שחור,לאפות בתנור או בטוסטר אובן (עדיף) אחרי כחצי שעה לפזר מעל כוסברה קצוצה וביצה מעל להוסיף עוד מעט פלפל שחור ומלח ולהשחים עוד 5 דקות זה גן עדן אמיתי בדוק!!!! אל תאמינו -פשוט תנסו
השבמחקרעיון מצויין שייבדק בקרוב :)
מחק