אחד הסלטים המענגים. קר ורענן, הולך טוב עם עצמו ובמיוחד
כליווי לארוחה כבדה יותר.
לקחנו:
- 5 מלפפונים ירוקים טריים במיוחד
חצויים לאורך וללא הגרעינים על מנת לשמור על פריכות. חיתוך לפרוסות בצורת סהרונים. - 3-6 פטריות שיטאקי טריות
(תלוי בגודל)
מנוגבות ופרוסות ללא רגל - חופן אצות וואקמה, מושרות במים קרים כ-15 דקות או יותר
לויניגרט אסיאתי:
שימו לב - לא צריך להשתמש בכל כמות הרוטב - רק "לעטוף" את הכל ללא שלוליות.
- 100 מ”ל שמן חמניות
- 10-15 מ”ל שמן שומשום
- 30 מ”ל חומץ אורז
- 10-15 מ”ל סויה
- שומשום – רגיל, מלא, שחור ו/או מצופה ואסאבי – מה שבא ברוך הבא
- צ'ילי טחון טרי
- מלח – בזהירות, ניתן לתקן בסוף.
וההכנה - בסרטון:
ממש יופי , אני אשתמש בפחות שמן .
השבמחקתודה יקירה
היחס בין הרכיבים הוא החשוב. אני מכינה מעט יותר ומשתמשת במה שנותר לדברים נוספים. נשמר יופי במקרר
מחק