לליווי מקלות הכוסמין של אלון הכנתי שני מטבלים/ממרחים, שאחד מהם כבר זכה לפוסט משלו - חומוס כרובית. הממרח השני זכה להצלחה גדולה אצל מי שטעם, אז הנה הוא להנאת כולם.
![DSC04069 DSC04069](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYaXIyniU7MzK91gQi2Vs-eHof7LJJPeJuz2CoXuesD7dA-0E3bi25orbLUTcoqrzWJMboFio0BEg0nTCWVe1ZmPmip1JzaQKLDWVtq-YY4Qr_BDRZJfnlNuBQYMgmq_7o_BpYQ7k4-irf/?imgmax=800)
![DSCN1026 DSCN1026](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeqHyey_QG8Pl1ARjlh1gzgyuvOrb2YVq2emCczeb4MK9o9DVEChUnrZjensUuAMNG27wLtUSvJpfecKr-0afo9XEGUEdLxoitH7dSq9luKRpnFI9hvWGm-P4OZRUnZZYe-1xJb02OmobC/?imgmax=800)
טוחנים היטב את כל החומרים (הכי נוח - בלנדר יד) ושמים במקרר. מתאפקים עד מחר. כן, אני יודעת שקשה, אבל זה מה יש.
- 4 פלפלים אדומים (גמבה)
- 2 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- כפית בלסמי
- מלח
- צ’ילי חריף גרוס
טוחנים היטב את כל החומרים (הכי נוח - בלנדר יד) ושמים במקרר. מתאפקים עד מחר. כן, אני יודעת שקשה, אבל זה מה יש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה