לליווי מקלות הכוסמין של אלון הכנתי שני מטבלים/ממרחים, שאחד מהם כבר זכה לפוסט משלו - חומוס כרובית. הממרח השני זכה להצלחה גדולה אצל מי שטעם, אז הנה הוא להנאת כולם.
טוחנים היטב את כל החומרים (הכי נוח - בלנדר יד) ושמים במקרר. מתאפקים עד מחר. כן, אני יודעת שקשה, אבל זה מה יש.
- 4 פלפלים אדומים (גמבה)
- 2 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- כפית בלסמי
- מלח
- צ’ילי חריף גרוס
טוחנים היטב את כל החומרים (הכי נוח - בלנדר יד) ושמים במקרר. מתאפקים עד מחר. כן, אני יודעת שקשה, אבל זה מה יש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה