יום רביעי, 6 במאי 2015

צ’ימיצ’ורי - מתכון וידאו

התוספת הדרום אמריקאית הידועה לבשר. אני משתמשת בה להרבה דברים נוספים – על ירקות, דגים, עוף, תגבור לרוטב סלט ירוק וסתם על לחם קלוי. אחרי הפעם הראשונה בטח תכפילו כמויות…
11229763_10205759934132145_3447554568067222649_n



מתכון בוידאו:





ובשלבים:



IMG_20150506_114043
לקחנו
  • 250 גרם פטרוזיליה (2 צרורות גדולים מהשוק או אינספור שקיות מופקעות במחירן מהסופר). לשטוף היטב ולייבשIMG_20150506_114545
  • 100 מ”ל שמן זית משובח
  • 100 מ”ל שמן קנולה/חמניות
  • 100 מ”ל חומץ בן יין לבן
  • פלפל אדום (גמבה)
  • בצל (סגול או לבן)
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית מלח מומסת בחצי כוס מים חמים
  • פלפל חריף קצוץ לאוהבי החריף (לא חובה)
המרקם הנכון מחייב עבודה ידנית, לא מג’ימקס וחבר מרעיו. הכינו קרש גדול וסכין חדה וגדולה.
IMG_20150506_115755
קוצצים לקוביות קטנטנות את הבצל והגמבה. מועכים את השום.
IMG_20150506_120944
קוצצים את הפטרוזיליה
IMG_20150506_121131
שמים הכל בקערה גדולה, מוסיפים הנוזלים ומערבבים.
מעבירים לצנצנת זכוכית נקיה ומחכים בסבלנות לפחות 3 ימים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה